Om Travel2

Travel2 föddes på Filippinerna

Idén tog form 1996. På en fantastisk resa med min dåvarande flickvän. Året efter startade vi Travel2 med att arrangera bröllopsresor.

Det stod klart redan från början att några standardresor var vi inte intresserade av att jobba med. Här är några exempel på resor Travel2 har arrangerat genom åren: Ett kändisbröllop i ett gammalt maharadjapalats i Rajasthan. En galen konferensresa med en IT-komet på Krims Riviera där Jaltas filharmoniker spelade Rachmaninov på stranden. En studieresa med ett teknikföretag som innehöll en åktur genom den första tunneln under Bosporen. En allt annat än torr kamelsafari med ett fordonsföretag i Indien. Tyvärr kan jag inte gå in på några detaljer. Varje resa har sina hemligheter. Vart går er nästa resa?

Joel Rapi, grundare och VD på Travel2

Vår historia

Alla resor klimatkompenseras

Travel2 väljer att inkludera full klimatkompensation i samtliga resor.  Alltså inte bara flygresan utan även hotell, landtransporter, samt måltider som ingår i resan. Vi förnyar oss och presenterar våra skräddarsydda konferensresor och privata gruppresor med genuina upplevelser på en helt ny hemsida. 

2019

Travel2Buddie blir succé direkt

Vårt reseverktyg Travel2Buddie blir en omedelbar succé. Reseansvariga och övriga resedeltagare kan ladda ner hela resan i sin telefon. Där finns all info och svaren på alla frågor som dyker upp längs resan. Ovärderlig och gratis, den bjuder vi på.

2017

Vi flyttar till turistkvarteren

Travel2 flyttar från Odenplan in i trevliga och mer ändamålsenliga lokaler på Prästgatan i Gamla Stan.

2003

Gick stärkta ur krisen

Den 6 mars detta år sprack IT-bubblan. Det påverkade många branscher och inte minst reseföretagen. Vissa försvann, men inte Travel2.

2000

Kändisbröllop i Maharadjapalats

Företaget får allt mer vind i seglen och detta år arrangerar vi bland annat bröllopsresan åt två kända mediaprofiler som gifte sig det året.

1999

En flygande start

Travel2 startade verksamheten med skräddarsydda bröllopsresor till spännande resmål.

1997

Lång unik erfarenhet

I mer än 20 år har Travel2 arrangerat skräddarsydda konferensresor utomlands. Vi vet precis hur man gör. Och en del om hur man inte ska göra.

Stort personligt engagemang

Vi kan våra resmål på kvartersnivå. En person följer er under hela konferensresan och är också på plats under vistelsen.

Bästa möjliga pris

Vi har direktkontakt med våra lokala leverantörer. Utan mellanhänder får vi både bättre koll och sparar pengar. Och du får det bästa priset på din resa.

Klimatkompensation

För att minska vår miljöpåverkan är alla våra skräddarsydda konferensresor och privata gruppresor fullt klimatkompenserade. Det är redan inbakat i resans pris och ingenting du behöver tänka på. Det kan bara vara skönt att veta.

Travel2Buddie - Hela resan i din telefon

 

Det här är svaret på alla frågor du får som företagsansvarig på konferensresan. Du och dina medarbetare laddar enkelt ner det smidiga reseverktyget Travel2Buddie i din smartphone. Där lägger vi in all information om konferensprogram, aktiviteter, restauranger, allergier, flygtider och what ever. Och du, den bjuder vi på.

Inget vanligt resebyråjobb

Travel2 är en kreativ rese och eventbyrå. Har du branscherfarenhet? Bra. Brinner du för resor? Ännu bättre. Är du full av idéer och vill utmana dig själv och oss med nya idéer om hur en konferensresa kan se ut? Strålande, då vill vi gärna träffa dig.

Flygplans-ikon

Be om offert

Offertförfrågan