Konferensresor utomlands

Travel2 - Reseskräddaren

Det finns inga färdiga mönster eller mallar när vi syr ihop en konferensresa utomlands. Vi utgår alltid från kundens önskemål. Sedan adderar vi vår långa erfarenhet och kreativitet. Resultatet blir en konferensresa skräddarsydd för ert företag. Och ofta billigare än du tror.

För oss är resor möten. Möten med kulturen, arkitekturen, historien, det lokala köket och framför allt, alla människorna. Vi vill överraska och bjuder ofta på något oväntat. Det finns fantastiska miljöer och aktiviteter att hitta bara några kvarter från turiststråken. Eftersom vi har direktkontakt med våra leverantörer kan vi erbjuda mycket förmånliga priser. Vill ni chartra ett eget plan? Fine, det ordnar vi. Men då kostar det lite mer.

Längre ner på sidan hittar du några av våra mest populära konferensresor just nu.

Hur vill du ha din nästa konferensresa?

Ring oss på  08-33 30 22

I våra grupp- och konferensresor ingår:
 • Transport t/r med tåg/buss/flyg
 • Boende på bra utvalt hotell 
 • Travel2Buddie – ett reseverktyg med all reseinfo i mobilen.
 • Transfer t/r flygplatsen
 • Frukost alla dagar
 • Flygskatter
Så skräddarsyr Travel2 er konferensresa
 • Vi lyssnar på vad ni önskar få ut av resan 
 • Utifrån era önskemål tar vi fram idéer och förslag
 • Vi bokar konferenslokaler, kickoff-evenemang, workshop, utbildning, restauranger och events
 • Vi arrangerar aktiviteter, sightseeing och studiebesök
 • Vi bjuder ofta på en eller flera överraskningar
För er trygghet
 • Vi klimatkompenserar alla våra resor fullt ut.
 • Resegaranti är ställd till Kammarkollegiet, 08-700 08 00

Europa

Övriga Världen

Konferensresa

Mat & dryck

Aktiv konferens

Rensa filter

Nice & Franska Rivieran

Från 5300 SEK/pers

Lissabon

Från 5600 SEK/pers

Toscana

Från 5780 SEK/pers

Island

Från 5700 SEK/pers

Budapest

Från 3890 SEK/pers

Barcelona

Från 4730 SEK/pers

Champagne

Från 5850 SEK/pers

Riga

Från 2995 SEK/pers

Travel2 har skräddarsytt konferensresor i över 20 år

Konferensresorna utomlands som vi har arrangerat under åren har inte bara givit oss massor av erfarenhet och kunskap, utan också mängder av härliga minnen. Speciellt från alla fantastiska människor vi mött från företag, föreningar och organisationer. Våra resor går till de bästa och mest intressanta resmålen i Europa och världen. Vi kan våra resmål på kvartersnivå och har byggt upp ett unikt nätverk av leverantörer på plats, utan mellanhänder. Därför känner vi till de bästa konferenslokalerna, de mest spännande restaurangerna och de roligaste aktiviteterna för t ex teambuilding.

Vad betyder vårt personliga engagemang?

Vi på Travel2 älskar att resa. Inför varje ny konferensresa åker vi på en testresa. Ibland tillsammans med kunden. Vi besöker konferensrummen, provsover hotellsängarna, pratar med hovmästarna på restaurangerna och kollar upp de planerade aktiviteterna tillsammans med våra lokala medarbetare. Ingenting lämnas åt slumpen. Detta skapar extra trygghet för våra kunder och är ett sätt att garantera Travel2-kvalitet. När den skräddarsydda konferensresan sedan går av stapeln är vi förstås med då också. Från incheckning till utcheckning. Det är så mycket lättare att lösa det som eventuellt dyker upp om man är på plats.

Konferens- och kickoffresor till bästa möjliga pris

Vi jobbar utan mellanhänder. Genom åren har vi skapat ett eget kontaktnät av lokala leverantörer på våra resmål. Det gör att vi kan se runt hörn och hitta pärlor som vi är ensamma om. Men det betyder också att vi kan hålla nere våra kostnader så att du alltid kan få bästa möjliga pris när du bokar en konferensresa med Travel2.

Om studieresor

Våra studieresor kan i princip handla om vilket ämne som helst. Men de vanligaste områdena är arkitektur, stadsbyggnad, infrastruktur och energiförsörjning. På uppdrag från företag och föreningar har vi skapat studieresor till olika resmål och med speciella inriktningar. Vi har till exempel arrangerat en studieresa med en åktur genom den första tunneln under Bosporen. På vår studieresa till Island kan man uppleva allt från spännande arkitektur till exempel på användning av geotermisk energi. Gigantisk stadsförnyelse under namnet Belgrade Waterfront Project är ett annat exempel. Med vår erfarenhet och stora nätverk skräddarsyr vi en studieresa som passar just ert företag.

Full klimatkompensation

Från och med 2019 ingår full klimatkompensation i alla våra resor . Full klimatkompensation innebär att flygresa, alla transporter, boende och måltider är klimatkompenserade. Denna miljöinsats ingår nu i alla våra resor och går inte att välja bort. För varje resenär som reser med oss planteras ett Mangrove-träd i Indonesien. Att bevara Mangrove-skogen har stor betydelse för att förebygga klimatförändringar. Mangroven lagrar kol som minskar koldioxiden i atmosfären. Tillsammans med vår samarbetspartner Natural Capital Partners har vi räknat ut vad Travel2 bidrar med för utsläpp internt via uppvärmning, pappersförbrukning, toner mm och kompenserar självklart för det också.

Här kan du läsa om vilka projekt vi investerar i för vår klimatkompensation: Rimba Raya och  West India Wind Power

Vill du prata konferensresa med oss? Hör av dig.

Hur skulle företagets perfekta konferensresa utomlands se ut? Vill du ha en offert på en skräddarsydd konferensresa?

Skicka förfrågan

Flygplans-ikon

Be om offert