Konferensresor utomlands

Travel2 – Konferensresor utan färdiga mallar

Det finns inga färdiga mönster eller mallar när vi syr ihop en företagsresa. Vi utgår alltid från kundens önskemål. Sedan tillför vi vår långa erfarenhet och kreativitet. Resultatet blir en konferensresa skräddarsydd för ert företag. Och ofta billigare än du tror.

För oss är företagsresor möten. Möten med kulturen, arkitekturen, historien, det lokala köket, vinet och framför allt alla människorna. Vi vill överraska och bjuder ofta på något oväntat. Det finns fantastiska miljöer och aktiviteter att hitta bara några kvarter från turiststråken. Eftersom vi har direktkontakt med våra leverantörer kan vi erbjuda mycket förmånliga priser på er konferensresa. Vill ni chartra ett eget plan? Fine, det ordnar vi. Men då kostar det lite mer.

Längre ner på sidan hittar du några av våra mest populära konferensresor just nu.

Hur vill du ha din nästa konferensresa?

Ring oss på  08-33 30 22

I våra grupp- och konferensresor ingår:
 • Transport t/r med tåg/buss/flyg
 • Boende på bra utvalt hotell 
 • Travel2Buddie – ett reseverktyg med all reseinfo i mobilen.
 • Transfer t/r flygplatsen
 • Frukost alla dagar
 • Flygskatter
Så skräddarsyr Travel2 er konferensresa
 • Vi lyssnar på vad ni önskar få ut av resan 
 • Utifrån era önskemål tar vi fram idéer och förslag
 • Vi bokar konferenslokaler, kickoff-evenemang, workshop, utbildning, restauranger och events
 • Vi arrangerar aktiviteter, sightseeing och studiebesök
 • Det bjuds ofta på en eller flera överraskningar
För er trygghet
 • Vi klimatkompenserar alla våra resor fullt ut.
 • Resegaranti är ställd till Kammarkollegiet, 08-700 08 00

Europa

Övriga Världen

Konferensresa

Mat & dryck

Aktiv konferens

Rensa filter

Bilbao & San Sebastian

Från 4850 SEK/pers

Gdansk

Från 2900 SEK/pers

Aten

Från 4850 SEK/pers

Alicante

Från 4200 SEK/pers

Nice & Franska Rivieran

Från 5300 SEK/pers

Lissabon

Från 5600 SEK/pers

Toscana

Från 5780 SEK/pers

Island

Från 5700 SEK/pers

Vad betyder vårt personliga engagemang för en lyckad företagsresa?

Vi på Travel2 älskar att resa. Inför varje ny konferensresa åker vi på en testresa. Ibland tillsammans med kunden. Vi besöker konferensrummen, provsover hotellsängarna, pratar med hovmästarna på restaurangerna och kollar upp de planerade aktiviteterna tillsammans med våra lokala medarbetare. Ingenting lämnas åt slumpen. Detta skapar extra trygghet för våra kunder och är ett sätt att garantera Travel2-kvalitet. När den skräddarsydda konferensresan sedan går av stapeln är vi förstås med då också. Från incheckning till utcheckning. Det är så mycket lättare att lösa det som eventuellt dyker upp om man är på plats.

Avdragsregler för konferensresor

Egentligen är det ganska logiskt. För att räknas som en konferensresa enligt skatteverket ska konferensresan verkligen vara till nytta för företagets verksamhet. Minst sex timmar per dag ska innehålla effektivt arbete. Men ni hinner ha trevligt ändå. Det finns ju fortfarande arton timmar kvar på dygnet för avkoppling.

En renodlad konferensresa som är finansierad av arbetsgivaren är vanligtvis inte underlag för beskattning för de anställda. Men om företagsresan inte uppfyller kraven, då kan resan bli skattepliktig för den enskilda medarbetaren. Och arbetsgivaren ska då betala arbetsgivaravgifter beräknat på förmånens värde.

Hur ser en företagsresa ut som riskerar att beskattas?

Den innehåller till exempel för mycket nöje och avkoppling. Som när styrelsemötet utomlands mest äger rum på golfbanan. Eller när det blir för mycket ridning och vinprovning. Sker dessutom företagsresan under en längre helg, till ett avlägset mycket populärt turistmål finns det risk att Skatteverket inte godkänner resan som en konferensresa.

Samla bevis på konferensresan

Spara inte bara minnen av trevliga middagar och härliga utflykter från konferensresan. Spara kursprogram, studiebesök, Power Point-presentationer, arbetsanteckningar och allt annat som visar på nyttan för företaget. Ett sätt att bokföra konferensen helt enkelt. Det behövs om Skatteverket skulle ifrågasätta företagsresan. Lycka till och ha nu en effektiv och trevlig konferensresa!

 

Full klimatkompensation

Från och med 2019 ingår full klimatkompensation i alla våra resor . Full klimatkompensation innebär att flygresa, alla transporter, boende och måltider är klimatkompenserade. Denna miljöinsats ingår nu i alla våra resor och går inte att välja bort.

Genom vår samarbetspartner Climate Impact Partners, är vi med och finansierar ett projekt i Brasilien med målet att förhindra avskogning av 105 000 hektar orörd regnskog i Amazonasbäckenet och skydda några av världens mest artrika livsmiljöer. 90 procent av delstaten Acre i Brasilien är skog, men den nuvarande förstörelsetakten innebär att den kan minska till 65 procent år 2030.

Tillsammans med vår samarbetspartner Climate Impact Partners har vi räknat ut vad Travel2 bidrar med för utsläpp internt via våra tjänsteresor, uppvärmning, pappersförbrukning, toner mm och kompenserar självklart för det också.

Här kan du läsa mer om projektet vi har valt för vår klimatkompensation: Acre Amazon REDD+Portfolio Brazil

 

Klimatkompenserad konferensresa

Vill du prata konferensresa med oss? Hör av dig.

Hur skulle företagets perfekta konferensresa utomlands se ut? Vill du ha en offert på en skräddarsydd konferensresa?

Flygplans-ikon

Be om offert

Offertförfrågan